pl-Bevar de historiske videoene i kommunen din med Kaukus AS sin gratis løsning!

2024-01-28

Vi har oppdaget at mange kommuner sletter/fjerner arkiverte videoer på grunn av de nye regler og forskrifter innført av EU. Vi ønsker ikke at din kommune skal behøve å gjøre dette!!

Vår løsning er enkel: Vi finner de arkiverte videoene deres, transkriberer dem og publiserer dem med undertekster. Enkelt og greit.

På denne måten kan dere ikke bare overholde EU-reglene, men også bevare de historiske videoene for alltid. Det beste av alt: Vi tilbyr denne tjenesten gratis!

Alt dere trenger å gjøre er å uttrykke deres interesse til oss, så gjøre vi resten av jobben. Tilbudet gjelder alle videoene som er opptil to år tilbake i tid.

Det er ingen forpliktelser til å være, eller bli en Kaukus-kunde. Dette er rett og slett en gest fra vår side for å hjelpe dere med å sikre at alle historiske videoer med undertekst fortsatt er synlig for allmenheten.

Om du har flere spørsmål rundt dette så bare ta kontakt.

Vi kan om ønskelig avtale et videomøte der vi forklarer tilbudet vårt enda mer i detalj.

Jeg vil også kort nevne at vi er også på utkikk etter noen gratis-test-kommuner for å videreutvikle vår fantastiske KaukusTV løsning - med autogenererte undertekster samt automatisk satte bokmerker for alt som skjer i møtet. Virkelig verdt å ta en ekstra titt på! 
KaukusTV utvikles og levers i samarbeid med Swiftner - https://www.swiftner.com/