Forslag

- med Automatisk utsendelse

Forslagsmodulen er et naturlig tillegg til digital votering. I Kaukus kan politikerne sende inn forslag i saker, som automatisk blir delt med de andre politikerne i utvalget. Sekretær og politiker vil ha full oversikt over alle forslag som har kommet inn i hver sak. 

Hvorfor forslag?

  • Sparer sekretærer og politikere for tid og administrasjon.
  • Erstatter manuelle prosesser slik at det er mindre sjanse for feil
  • Lettere å gjøre endringer uten at det utløser merarbeid.
  • God dokumenterbarhet i innsendte forslag og resultater av voteringer.

Hvordan forslag fungerer

Politikerne bruker sin PC/nettbrett/mobil til å opprette forslag. Forslagene kan redigeres eller trekkes etter innsending om det er behov for det.
Forslagene kan fremmes i forkant og under møtet. Det er mulig å fremme egne forslag, og forslag i fellesskap med andre partier. Om nødvendig, kan sekretærer opprette forslag på vegne av politikere eller partier. Systemet vil sende ut varslinger når det blir sendt inn nye forslag eller om forslag blir endret. Forslagene blir dokumentert i voteringsrapporten 

Integrasjoner

Kaukus er integrert med de største leverandørene av sak- og arkivsystemer. Det er mulig å hente inn saker direkte fra Elements/Ephorte, Public360 eller Acos Innsyn. Kaukus forslag er en skyløsning. Det betyr høy oppetid og sikkerhet for kundene våre. Vi tar oss av alt vedlikehold av systemet.

Oppstart og opplæring

Ved kjøp av forslag, vil vi sørge for at systemet blir satt opp på riktig måte for dere.
Vi importerer de som skal ha tilgang til systemet, og setter opp utvalg på bakgrunn av data vi mottar. I tillegg vil vi gi opplæring til de som skal administrere systemet. I Kaukus er vi opptatt av at våre kunder skal lykkes i bruken av systemet og vil derfor holde tett kontakt med dere gjennom hele kundeforholdet.

Ofte stilte spørsmål