Digital Votering

Kaukus digital votering gjør det enkelt å gjennomføre voteringer i politiske møter. Løsningen er laget for å være svært brukervennlig både for sekretærer og politikere.
Politikerne kan avgi sine stemmer på telefon, nettbrett eller PC. Sekretær har hele tiden oversikt over stemmer som er avgitt, og får en egen rapport i etterkant.

Hvorfor digital votering?

  • Dokumentasjon av stemmer på personnivå.
  • Reduserer administrasjonskostnader.
  • Kan brukes på alle enheter.
  • Brukervennligheten gjør at det ikke trengs opplæring på politikere.
  • Sikkerhet og dokumenterbarhet i gjennomføring og resultat.

Hvordan digital votering fungerer

Sakslistene kan enkelt hentes inn i løsningen før møtet gjennom en integrasjon med sak- og arkivsystemet. Når møteleder går til votering, vil alle politikere med stemmerett få opp voteringen automatisk på sin digitale enhet, og kan stemme slik de ønsker. Sekretær kan se hvem som har stemt/ikke stemt, samt hva den enkelte har stemt på. Storskjermvisningen sørger samtidig for at også politikerne kan følge med på voteringen og resultatet. En voteringsrapport autogenereres slik at informasjonen om resultatet og hva den enkelte stemte er tilgjengelig så snart en votering er ferdig.

Oppstart og opplæring

Ved kjøp av digital votering, vil vi sørge for at systemet blir satt opp på riktig måte for dere.
Vi importerer de som skal ha tilgang til systemet, og setter opp utvalg på bakgrunn av data vi mottar. I tillegg vil vi gi opplæring til de som skal administrere systemet. I Kaukus er vi opptatt av at våre kunder skal lykkes i bruken av systemet og vil derfor holde tett kontakt med dere gjennom hele kundeforholdet.

Ofte stilte spørsmål om Digital Votering