Kaukus TV - Med optimal "Tale-Til-Tekst" Generering - Sjekk Ut!

21.03.2023

Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger de siste ukene!! Ja, dette er meget spennende tider! Når vi endelig har funnet en løsningen på manges hodebry og bekymring virker fremtiden lys og enklere.

 Jeg forstår godt at mange av dere ikke helt trodde på vår første blogginnlegg der vi skrev at vi har funnet den optimale løsning på tale til tekst med autogenerert undertekst på videoopptak. MEN, flere av dere har allerede fått bevis på hvor godt det fungerer og blitt veldig overrasket over det gode resultatet! Hvis du fortsatt er litt skeptiske oppfordrer jeg deg til å sende meg link til en av deres videoopptak så kjøre vi den gjennom vår løsning og så viser vi deg resultatet.

La meg kort forklare hvordan vår tale til tekst generator fungerer og hvorfor den allerede leverer opp til 95% riktig undertekst og det uten manuell redigering. Vi har bygget opp vår generator på en Ai (Artificial Intelligence) løsning. Fordelen med denne kunstige intelligensen er at den blir "klokere" og "klokere" etter hvert som vi "mater" den med riktig informasjon. Dermed vil den på sikt bli så god at den trenger minimalt med manuell redigering for å få underteksten tilnærmet optimal.

Våre Ai eksperter i Kaukus har laget et 3-lags oppsett slik at hvert lag blir matet med rett informasjon som gjør at den vil fungere optimalt og for at den skal forstå norsk, samisk og alle våre dialekter. Det første laget er matet inn med alt som ligger i Folkebiblioteket. De neste lagene mates slik at den forstår både kontekst og alle våre dialekter og utrykk. Når flere og flere kommuner begynner å redigere sine undertekster vil alt dette også legge seg i en av de øverste lagene og dermed sammen vil vi oppnå et raskere og ikke minst optimalt resultat.

Har du ikke takket JA til tilbudet vårt enda?
Vi står fortsatt for tilbudet vårt om å tekste alle kommunens arkiverte videoer to år tilbake i tid helt GRATIS!! Dermed slipper du å fjerne arkiverte videoer på grunn av de nye regler og forskrifter innført av EU. Hvis du går for gratis-tilbudet er det bare å gi oss tilbakemelding på kjell@kaukus.no med link til videoarkivet. Da er det bare for oss å sette i gang. Alle videoene vil da ligge ferdig teksten på "din side" på https://app.kaukus.no/kommunenavn 

Det er ingen forpliktelser til å være, eller bli en Kaukus-kunde. Dette er rett og slett en gest fra vår side for å hjelpe dere med å sikre at alle historiske videoer med undertekst fortsatt er synlig for allmenheten.

Om du har flere spørsmål rundt dette så bare ta kontakt. Vi kan om ønskelig avtale et videomøte der vi forklarer tilbudet vårt enda mer i detalj. Ta kontakt på kjell@kaukus.no 

Om du ikke allerede kjenner til Kaukus TV løsningen anbefaler jeg på det varmeste at du får en oppdatering. Det er nemlig sånn at dere vil spare enormt mye tid og bekymring både under og etter møtet. En stor fordel er at vår løsning lager automatisk bokmerker. Gjennom de inkluderte modulene: Digital Votering, Forslag og Tid- og talestyring vil den hente alt den trenger til bokmerkene. Da vil du slippe å redigere videoen i etterkant av møtet også.

Kaukus TV inkluderer:

 • Undertekst på alle allerede arkiverte videoer
 • Undertekst på alle fremtidige arkiverte videoer
 • Fri lagring av videoer - ingen tillegg for antall videoer eller lengde på videoene
 • Får med modulene: Digital Votering, Forslag og Tid- og talestyring
 • Redigeringsverktøy for manuell redigering
 • Bokmerker - automatisk hentet fra de tre modulene
 • Pluss mange spennende ting som ligger i pipeline....blir annonsert underveis - uten ekstra kostnader!

Vår Kaukus TV løsning leveres i samarbeid med Swiftner - se https://www.swiftner.com/

Derom du i tillegg ønsker vår siste populære modul: Møteinnkalling - med automatisk varainnkalling vil jeg anbefale: KAUKUS KOMPLETT 

KAUKUS KOMPLETT inkluderer:

 • Møteinnkalling - med automatisk varainnkalling
 • Kaukus TV - med autogenerert undertekst og automatisk bokmerker
 • Digital Votering - med Forslag og Tid- og talestyring
 • Rapporter - fra votering på Saker og Forslag m.m

Flere og flere velger denne løsningen for å få optimalt utbytte av våre Kaukus løsninger til en unik pris!

Det er fortsatt noen plasser igjen til å bli gratis-test-kommune for videreutvikling av vår Kaukus TV løsning. Virkelig verdt å ta en ekstra titt på! https://www.kaukus.no/kaukusTV
Send meg en mail på kjell@kaukus.no  om du ønsker å høre mer om dette.

Håper å høre fra deg.

Ønsker deg en fortsatt fin dag og en god uke!